Naime, zanima me kako najlakše i najjednostavnije naučiti napraviti web stranicu (malo zahtjevniju). Inaće sam freek oduvijek za računala i poznajem vektorsku i bitmap obradu, ali o www ne znam ništa.
Ne znam uopće odakle početi, za početak sam nabavio Makromedia paket i instalirao ali nisam se baš snašao ćak ni s helpom, prije toga sam malo dr..l po frontpageu al banana, pa posle sam skinul yoomlu i pokušal dignut sve skupa na neke free server al sve skupa ku..c!!!
Ne znam što od aplikacija izabrati, mislim da je Dreamweaver od svega najbolji a vjerojatno i najzanimljiviji i najzahtjevniji što se znanja tiće?!
Gledao sam neke tečajeve od raznih firmi ali mi se nisu činili baš nešto, a i skupo ko vrag!
Imam firmu i treba mi stranica i želio bih je sam napraviti i uređivat, dal sam jednoj firmi prije dvije godine 4 soma kuna plus 7 glavi im dam svake godine za hosting i održavanje za stranicu kaj su mi napravili, mislim smijurija, katastrofa od stranice još k tome opće ne vode brigu i ak oću bilo kaj promenit il nadodat otmu mi pare po satu, sve skupa jad i čemer.
Imam volju, ogromnu, čak sam si kupil novo računalo, imam .hr domenu, samo ne znam od kuda da počnem.
Vidim da ovdje na forumu ima odlične ekipe koji pomažu jedni drugima sa mnogo korisnih informacija i savjetima, pa isto tako sve vas molim za pomoć da mi preporućite od kuda i kako da krenem, neku literaturu, online edukaciju ili online literaturu, članke, tečajeve ili se možda i neko nudi i za individualni tečaj?!
: hello2 : : hello2 : : hello2 :