View Single Post
Staro 08.02.2007., 10:16   #13
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ne moraš ti platit, skinut će ti oni sami kasnije s računa.
zato i jeste toliki problem!!! sve ide preko trajnog naloga u zabi....je*** se njima oni ce mi skinuti s banke a ovi lupati kamate,na dan nekih 10% pa neka se ja je***

a najace mi je od svega,jer sam ja stvarno 1.2. zvao i pitao jeli mi aktivirano i jel mogu ici na net,odgovoro da

nazvao opet isti dan nakon par minuta,za svaki slucaj,naravno druga se javila,i opet isto,odgovor da....

i onda otisao na net,i nisam ih zvao,a racun sam takoder provjeravao svaki dan,ali nista,stalno mi bacali od proslog mj....

i tek jucer,onako slucajno,skinem se s neta,i dobim poruku,"postovani dana 1.2 2 20h ste iskoristili iznos flex paketa.koristenje izvan naplatiti ce se po istoj cijeni kao u paketu"
kontam odmah,wnw,ajoj.....

ode provjeriti racun,i dobim poruku,da sam potrosio izvan paketa 392kn...hm racunam to je 150+392= 532kn (bez pdv) u jedan jedini dana!!!!!

i nista zovem, isto pitanje kao i 1.2, a drugaciji odgovor,aktiviran vam je 6.2...

i sada tko tu koga....

a sto je najgore i kada sam poslao 1.2 poruku ? na 3636 dobio sam isti odgovor,naravno,paid usluga WnW XL je aktivirana!!!! eto toliko,i onda sam ja kriv!! ma mos ...

da mi daju na 20 000 rata necu im platiti!!!

jedino sto mi mogu,uzeti...hm...ili kucu ili auto...a vjerujem da je kuca na kocki...

nece to lako proci...danas pocinje borba...

btw ne prodajem nista od hw bar ne onog sto mi treba!!! jedino hondu ako netko hoce...
FRipper je offline   Reply With Quote