Citiraj:
Originally posted by msvrtan
hello again
p.s. pretpostavljam da sve kupujes od hgspota...stoga nabava nekih stvari ce biti malo teza...moj savjet je da ih izbjegavas posto imaju LOS servis koji je jako spor...sto znaci da k njima ides samo po reklamaciju na crknute stvari..sve ostalo je hebada...
znam posto sam se baktao s njima i fala bogu da mi frend nabavlja njihovu robu jeftinije a ak nes crkne on se ide hebati s njima ne ja
ve-mil ima najbolji servis po meni...ne najkvalitetniji nego najmanje sranja rade...u links-u nisam nikad servisirao tak da ya njih ti nemrem reci
|
HGspot ne da ima samo spor servis nego su i grozni, ti majmuni su cooler za kučište naopačke zmontirali, konf su mi tak divno isprpobali da mi je modem blokirao stroj i to su mi mijnjali odmah drugi dan, trebalo im je 3 krepana bežična miša da se udostoje uzet cijeli komp na servis, uz to su BAhati!
Kvark ima čist solidan servis, OK cijene 1 sat rad 100kn, Links ima OK servis tam su mi se napatili s mojom MSI pločom, sve mijenjali i nakoncu diagnoza BIOS krepao možeš ga mijenjat al na MSI 745ultra ti se to fakat ne isplati, nisu mi niš zaračunali a veli da su se jebali dost dugo, Ve-mil dosta su spori a cijena rada je 200KN za jedan sat, Kova tvrdi da su dečki OK, za Nitel neznam..