View Single Post
Staro 06.02.2007., 15:15   #25
Helix
Premium
Moj komp

Helix's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
8800 GTS temperature i control panel

Evo, ubo sam ovu karticu....evga 8800 GTS... i sad da vas pitam kak vam se krecu temperature bilo da je to GTX ili GTS...
meni u idleu ide od 64-66c.... dok u loadu prelazi i 80c...s time naravno da je po defaultu vent na 60%....
kad ga stavim na 100% puno bolje hladi naravno, sam ga se onda i cuje.... sad neznam dal da ostavim ovak na 60% vent ili da ga stavim da mi stalno puse na 100% bez obzira na buku....jer ovak mi kartica prelazi i 80c kod opterecenja..... trenutno je ne namjreravam OC-at makar me vec malo "svrbe prsti" da ju bar probam kak ide.....

vi koji ste oc-ali, kolko vam ide kartica? pitam da ne pretjeram, vec da ostanem u nekim normalnim granicama....najvise me frka da mi mozda mema ne vrisne..... sam sam probo na tren 620/1800 preko riva tunera....

i imam jedan problem kod novog nvidia contol panela.... kad se udje u njega, tam di pise na glavnom izzborniku Select category, meni nema ništa!???? mislim ne kuzim....kad sam instaliro ntune, onda mi se tek tam pojavio - Performance i Stability.... al niceg drugog nema.... stare drivere sam naravno prvo uninstaliro, pa ih onda i dodatno ocistio....i onda instaliro nove sa evga-ine stranice..... ali opet niceg nema u control panelu....
Helix je offline   Reply With Quote