View Single Post
Staro 06.02.2007., 12:50   #13
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Thedream je trebao pomoć, izjadao se na forumu i eto. Živi 10min od mene i nije mi bio problem pomoć. A čovjek mi dao i vent od 80mm jer njemu ne treba

A naplaćivat od studenta nekog, nikada
Nije to bilo instaliranje windowsa ili nečega dugotrajnog pa mi je bilo drago pomoć. A i upoznaš ljude, nikad neznaš kad će on meni trebat nešta pomoć

P.S. Dobar komp thedream, disejblaš LAN i restarta se taj računar
Morat ćemo mailat Gigabyte zbog toga..stvarno LOLčina.. ,mijenjaš postavke LAN-a i komp se restarta,evo Vuco svjedok..iz prve ruke..ma glavno da je sve tiho,i hladno..mrak..malo sam ovo kablovinje unutra sredio..temp su čak pale za stupanj,dva..kad se to malo posloži bit će beba..

Ma ubit ću te zbog ovog firewalla..nikako da ga namjestim sad,kolje se brijem i sa onim od XP-a..haha..morat ću AVG ponovo šiknuti..reinstall...

T-komovca neću komentirat uopće,sad ću ja doć kaže..ja ono,pa dobro di ste,kao za koliko..ma tu sam ja kaže...5min od vas...dobri smo si kao..i skuži da mi kabel ne valja...LOL...bijeli neće palit na kasdi,crni oće...ma daj pliiiizz..: bonker2

Nemoj ti protiv mog kompa..znaš hahaha...tower je životinja..6g star..ali u 5 klikova ga rastvoriš da je ravan sa zemljom..sve se da skinut..

Sredio sam fajrvol..LOL..simple reinstall i stvar rješena..ma profil blesavi se klao sa XP firewallom..sad je sve ok,XP je off..ovaj radi ko sat..

Nisi spomenuo sticker na dar isto..za donatore

A Vuco nisi me sjetio da ti emulatore pokažem..za Super nintendo..mogli smo ubit vrijeme malo sa nba live 95 il ne znam nba jam-om.. ..nisam ti ni kolekciju konzola pokazao..a hebemu...

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 06.02.2007. u 13:09.
thedream je offline   Reply With Quote