Imam problem sa nekim igrama. Kad igram inace mi je OK osim sta svakih par sekundi (7-12s) igra mi se smrzne na 2-3s. Dok radi radi na dosta fps-ova (vise od 50fps nekad i vise od 200) To se pocne desavat cim udem u igru tako da nema veze sa pregrijavanjem.
npr. udem u Medieval2:total war i kad uđem u bitku sve ide glatko par sekundi i onda se zamrzne na 2-3 sekunde. Onda opet proradi na desetak ili vise sekundi pa se opet zamrzne i tako stalno. To se događa bez obzira na kolicinu detalja i rezoluciju. Deasva se in 800x640 sve minimum detalji.
Desava mi se i u Oblivionu. Znaci lijepo uđem malo hodam i onda me zamrzne pa opet nastavi itd.
Mjerio sam broj frejmova Frapsom i on uredno pokazuje da ne pada ispod 20 fps. Ko da se i on zamrzne kad mi igra zablokira.
Konfa je iz siga. Proc je clockan na 3.2 i hladen bigtyphonom. Skroz je stabilan(24h orthos) grafa ni ram nisu klokani.
Mislio sam da je zbog toga jer cita nesto sa DVD-a ali nije jer za total war ne treba DVD. Probao sam stavit nove windowse i najnovije drivere i opet isto. Brobao i u Visti i opet ista stvar. BIOS imam najnoviji.