View Single Post
Staro 05.02.2007., 21:07   #10
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
@hmmm - A snimanje ti normalno radi? To je greška koja se javlja kod neuspješnog čitanja podataka s medija i obično je problem u mediju koji je izgreban/oštećen/loše snimljen. Kod tebe je izgleda problem u prži tj. u njenom čitanju. Gle, neki optički pogoni imaju bolju, a neki lošiju korekciju grešaka (a greške ima svaki CD i DVD, bio on tiskani, snimljeni, bolji, lošiji). Ta korekcija grešaka nije u direktnoj vezi s recimo brzinom čitanja. Moj Aopen iz siga čita dosta brzo, ali čim naiđe na lošiji medij (izgreban ili loše snimljen) on posustane, a LG čita sporije (jer ima riplock), ali vrlo pouzdano. Tvoj snimač inače ima dobru korekciju grešaka pri čitanju, pa ako je posve ispravan ne bi trebao imati toliko problema.
Kad kažeš da svi DVD-i zezaju, radi li se o različitim medijima snimljenima različitim snimačima? Ovaj Aopen mi nedavno nije htio čitati niti jedan od 5-6 Ritek G05 medija snimljenih Pioneerom 108, ali i dalje čita većinu medija (pod uvjetom da su dobro snimljeni). I jesu li ti mediji posve čitljivi u nekom drugom optičkom pogonu?

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote