View Single Post
Staro 03.11.2003., 10:37   #12
Cybershark
Premium

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
hello again

imas par stvari na kojima bespotrebno trosis...

i cdrw i dvd nemaju smisla...cdrw ti fakat ne treba na 10 kompova...radje na pola jedno na pola drugo...i ako po meni za sada dvd-rom nema smisla..ali istina je da ce mozda uskoro igre izlaziti na dvd-u pa razmisljaj za ubuduce..

koliko ces stediti na napajanju toliko ces vise nositi kompove na servis/garanciju..

vjerujem da ovakvu konfu ja nebih drzao na nonejmu...pogotovo posto ti kupujes za poslovne svrhe..znaci svaki dan kad je komp na servisu je tebi neka kuna manje u dzepu

barton je bolji odabir..

sto se tice coolera uzmi neki glacialtech koji je tihi..kosta oko 100kn..i bolji od navedenih

..od monitora mozes i uzeti hyundai koji je nes jeftiniji a ima samsungovu cijev te jaci po rezama od gotovo svih 17" samsunga..ali to nije tak vazno ovo je samo sugestija

p.s. pretpostavljam da sve kupujes od hgspota...stoga nabava nekih stvari ce biti malo teza...moj savjet je da ih izbjegavas posto imaju LOS servis koji je jako spor...sto znaci da k njima ides samo po reklamaciju na crknute stvari..sve ostalo je hebada...

znam posto sam se baktao s njima i fala bogu da mi frend nabavlja njihovu robu jeftinije a ak nes crkne on se ide hebati s njima ne ja

ve-mil ima najbolji servis po meni...ne najkvalitetniji nego najmanje sranja rade...u links-u nisam nikad servisirao tak da ya njih ti nemrem reci
Nee, cdrw i dvd sam mislio staviti samo na server. Valjda nisi primjetio da sam prije uvrštavanja cdrw i dvd-a stavio cijenu bez njih koja iznosi 6805,43 kn.

Ne mislim uzeti od HGspota.