Citiraj:
Autor mrga
jesi probao kx drivere? meni je lajvica stalno krčala nakon instalacije aspi drivera, al s kx driverima sve šiba : goood :
|
I ja sam prešao sa CL Live! na X-Fi Xtreme Music, i žao mi je svake kune date za tu karticu.
Ako dam 700Kn za zvučnu karticu, od nje očekujem da barem radi kako obećaju na njenim stranicama, i to sa službenim driverima. Ne pada mi napamet prelazit na neke neslužbene drivere koje pišu entuzijasti zato što nisu zadovoljni službenim, svaka njima čast, ali...zašto? Vjerojatno zato što sam u tih 700Kn platio i razvoj drivera.
Jedan jedini razlog zbog kojeg sam i kupio karticu je CoD:UO, tim potezom sam prešao sa EAX 2 na EAX 3? Što sam dobio? Istina, bolje efekte, prostornost i sl...ali uz to idu i iritantne pogreške, koje su u zadnje vrijeme sve češće i češće. Primjera radi: čujem pored sebe glasni hitac iz lugera a nitko nije u krugu mene jer sam sam na tom dijelu mape. Koma...kao da smjesti taj hitac na skroz krivo mjesto.
Ne očekujem čuda, ne može X-Fi imati ohoho bolji zvuk u reprodukciji mp3-ca kako neki očekuju, a drugi viču da je razlika stvarno osjetna. Je, osjetna je samo radi subjektivnog dojma jer ste pljunuli tolike novce za jedan proizvod koji baš i nema neku softversku podršku.