View Single Post
Staro 05.02.2007., 11:06   #97
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Nisam bio nasreću nikada opljačkan, ali evo jednog mog iskustva o prepadu:

To je bilo tamo negdje 1999-2000g ono kad se Rijeka borila za naslov prvaka u nogometu. I jedan prijatelj dobio 4 karte za centralnu tribinu i tako nas četvorica krenusmo na utakmicu na kantridi Rijeka-Hajduk, kao biti će dobra utakmica. Ja osobno ni nevolim nogomet a prije toga nisam bio 7-8 godina na utakmici, nego ono čisto radi društva i za***ancije. I kako sam prije stanovao na kantridi poznam dobro sve uličice i krenemo mi prečicom da izbjegnemo gužvu. I mi tako ćakulamo i idemo prema stadionu, kad zaskočne nas i opkole dvadesetorica pripadnika Armade. Zašto pitate se? Odmah mi je sve bilo jasno... mi smo prilazili istočnom dijelu stadiona gdje obično sjede navijači Hajduka i samim tim našim prilazom prema istočnom dijelu stadiona u očima armade postali smo ni manje ni više nego Torcida iz Rijeke. Nema tu da si ti običan gledatelj koji lijepo toplo popodne želi pogledati utakmicu. Ili si naš ili si njihov.

I tako nas četiri i pred nas stane jedan tip od 2metra i 120kg (vođa čopora), a iza njega 19 mulaca (mladi vučići) i počnu oni nama psovati mater hajdučku, dalmatinsku, tovarsku.... i što ti ja znam ne. Da stvar bude bolja jedan od nas četvorice je imao armadin šal oko vrata, ali je to protumačeno kao sredstvo prikrivanja ??? I kažu oni da nek se izjasnimo za koga smo. Mi mrtvi hladni kažemo tipu da smo iz Rijeke i da se nemamo što izjašnjavati, te da idemo na miru pogledati utakmicu. E sad tip bi pregledavo naše osobne karte da se uvjeri da smo riječani po prebialištu i po prezimenu jer da govorimo tovarskim naglaskom. E sad je već bilo napeto jer smo mu rekli da će morati doći sam i pogledati nam u osobne, varijente su bile spremne raznorazne, ilio nabiti tog najvećeg tipa ili pobjeći što bi bilo teško jer su ovi ipak bili puno mlađi od nas. Ukratko, propustili su nas da prođemo jer torcida nebi znala ove uličice kojima smo se mi koristili ?!?!

Uglavnom nikad pokazivati strah i nastojati svakako izbjeći fajt.
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote