View Single Post
Staro 05.02.2007., 00:07   #96
shobru
Premium

Datum registracije: Sep 2006
ima svakakvih ljudi u danasnje vrijeme...
u jesen, bila subota i ko obicno, lagana pijanka, nista strasno, ono taman, i nasli neku metlu u grau i hodamo mi i ono zeabncija. i prolazimo pokraj glavnog kad neki likovi tamo sjede sastrane i odlazu sve sta su imali u rukama i tamo[odmah bilo malo sumnjivo] i pitaju oni imamo li sta para... ja sam nastavio dalje, frend reko: ne, jel vidis da metemo za sicu. likovi se samo zaletili na nas... sta god da smo im rekli bilo bi isto vjerojatno...bilo ih je 2-3 puta vise od nas, negdje oko 12-13. frend je dobio martom u glavu, ja sam imao malo skrsenu usnicu, al najveca nepoznanica mi je kako sam ja nakon toga kad sam se izvuko od njih imao majcu digih rukava na sebi, a majcu kratkih koja je bila ispod, ostala je tamo na mjestu dogadjaja :S tko zna sta bi bilo da smo bili trijezni
imao sam tako par situacija kad te bitaju neki sumnjivi likovi i to, ja se samo pravim da ih ne cujem i bez da se uopce obazrem odem dalje ko da nista nije bilo. {samo tada treba osluskivat trce li za tobom da ne bi bilo s ledja}

ps. Ghandi je car
shobru je offline   Reply With Quote