View Single Post
Staro 04.02.2007., 20:08   #21
ivan-dj
Premium
Moj komp

ivan-dj's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
S novijim diskom (kao sto je tvoj) se nebi igrao kao SU i ja sa starim WD-ima. I mojima su otisli lageri, u spuzvi su (sig!) i spuzva dobro ubije zvuk lagera. Brze se vrte i vise se griju. MIslim da je sve preko 45c lose za HDD, a sto nize-to bolje. Mnogima su (omrazeni) maxtori crkavali zbog prevelikog grijanja, tj. nisu ih hladili kako spada.
vidim ti si nagruvo spužve dobrano. koliko ti se najviše griju? jesi imao kakvih problema do sada zbog toga?

Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
Netko je tu postao kutiju od debelog, tvrdog filca, na dno je isao vent, pa je bilo 2cm prostora, pa HDD, ispred HDD-a je bila rupa da zrak ide iznad, iznad opet 2cm prostora i zrak se gore ispuhivao...

Ovako nekako: H-hard, X-kutija, V-ventilator. Crtice oznacavaju zrak (bemti forum koji mice razmake )

XXXXXXXXXXXXXX
- - - -- - - - --XX
HHHHHHHHH - -XX
HHHHHHHHH -- XX
XX - - -- - - --XX
XXXVVVVVXXXXXX
da, dobra ideja! Hvala na savjetima. Izgleda da ću i ja pokušati nešto slično čak možda i ovaj vikend. Ako budem napravim i kakav foto-esejić o tome

btw. sad gledam prednju stranu kučišta i ispod dvd pržilice fino stanu 2 80mm venta, a iza toga bi bio hard. ili 1 vent

evo otprilike kako to mislim izvest, ali sa jednim ventom (buka)
u paintu je napravljeno ovaj spray je spužva, a oni crni debeli shitovi su stvari sa početka priče (dvoumim se da ih upotri***im uopće i brine me hoće li stati, ustvari). Tu bi se negdje mogao naći i jedan pasivni cooler (trebalo bi to još isplanirat).

Oni zarezi s prednje i stražnje strane bi bile rupe kroz koje bi nekako zrak cirkulirao. Mislim da je najbolje da pičnem bušilicom dvadesetak okruglih rupa, bilo bi lakše i bolje. Spužva sa prednje i stražnje strane bi bila malo rjeđa dok bi ova okolo bila gusta.

eto, sad mi se možete smijat : lol2 :

ivan-dj je offline   Reply With Quote