View Single Post
Staro 04.02.2007., 17:05   #78
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ufff koji sheb

Trpi...gle avatar...na to dodaj marte i 187cm..mislim da je to jedan od razloga što me fakat niko nikada nije dirao niti zahebavao..osim par puta sto sam se kvacio sa skinsima jer su stvarno prokleto bahati i bezobrazni

U jednu ruku tvoja je pogreska sto si im dao mobitel ili player..zadnji put kada me neki lik trazio mob (na faci mu pise "pokusat cu ga ukrasti") dobio je odgovor "dam ti qurac da si izbije oko". Stvarno nemam nimalo tolerancije prema takvim ljudima.

Sto se tice oruda samoobrane nabavi si teleskopsku palicu. Di god da udaris jace slomit ces stoga mogu reci da je to jako dobra stvar za samoboranu.

Na muriju definitivno odi iako su šanse nikakve da nadu bas tvoj mob i bas tvoj player. Konstnatno je su kod mene dva moba (k750i te J210i) te MP4 player ali me nije strah jer znam da ih stvarno nebi nikom dao a niti bi ih itko lako uzeo od mene.

Ima tu kod nas jedna livada (kod toplane) kaj su se znala dogadati sranja..krade..pljacke..ovo ono..tu i tamo znam proci njome ali naravno tada skidam slusalice sa usiju da cujem ako netko ide iza mene ili tome slicno...treba se paziti.

Fakat mi te zao...
Hamm je offline   Reply With Quote