View Single Post
Staro 04.02.2007., 16:58   #77
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Eto. Mirko je pobjedio još jednom.

Moram priznati da nisam pratio takve borbe, ali mislim da Mirku nikako nisu smjeli dozvoliti, a pogotovo ne pozvati ga, u taj ring. Ovi borci koji su bili jučer ne bi se baš proslavili u Pride-u. Tu se njeguje neki polu-ulični stil borbe koji bi u Pride-u bio jako lijepo kažnjen. A Mirko nije otpadak te organizacije, već jedan od najboljih boraca.

Vidio sam dosta stand-up borbe a malo udaraca nogom. Osobito nisam vidio low kick. Mislo sam da će Mirko pokazati protivniku koliko to boli malo više.

Siroti Sanchez je počeo uzmicati već nakon prve ljevice, a kada mu je opalio middlekick, Mirko ga je morao naganjati po kavezu. Izgledalo mi je kao da se borio protiv stroja, a ne protiv živog čovjeka. Več od prve sekunde je bilo izvjesno kako će završiti.

Uglavnom, Mirko će sada opet moći prodavati fore koje u Pride-u više nitko nije pušio i vratiti se svom "lijepom" stilu borbe.
bas se i ne slazem s ovim kaj si rekao
eddie se usrao, to se vidlo
slazem se jedino da je ufc slabiji od pridea ali da sam vrhunski borac i da me u prideu slabije placaju i sam bi otisao gdje je bolja lova bez obzira na to s kim se borim
koje to fore mirko prodaje ovima a u prideu nikome?
ljevica?
minotaur je dobio ljevicu, da silva je dobio ljevicu, mark hunt je dobio ljevicu.....
ima ih jos al se ne sjecam sad svih
uglavnom mirko ima prirodno savrseno zamaskiranu ljevicu

vezano za "lijepi" stil borbe
protiv fedora mirko nije pokazao srce, ostao je bez zraka nakon prvih 5 minuta kaj mi je malo neobjasnjvo, pokazao je srce tek na zadnjem turniru u prideu kojeg je osvojio i ja bi stavio kucu na mirka da se u tom finalu nasao fedor da bi ga mirko razbio

osobno mi nije drago kaj je potpisao za ufc al cuj s tim se osigurao do kraja zivota
samo se nadam da ce doci do okrsaja prvak ufc vs. prvak pridea
i mirku zelim da razbije fedora i da pokaze da je najkompletniji i najkvalitetniji borac danasnjice
toliko od mene
jed2i je offline   Reply With Quote