View Single Post
Staro 04.02.2007., 13:21   #65
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
ma kaj sam mogo baš ono cigani koih 25 god dvojica onak nižeg rasta gadni zubi prljavi itd ko zna kaj su imali kod sebe možda gan il nož... a da sam reko neam mobitel mislim da bi samo pobro tup u glavu i izvadio mob iz džepa i evo ti, izvoli
a prijavljivat miliciji.. jea rajt pomoće mi NE, neznam ni imei moba nit iam papire, isto i od playera... jedino eto dobio sam vip i deaktivirali mi karticu, to me smirilio malo ko zna mogli su mi za***avat pol imenika ***at mamu svima...
al rekla mi žena da mogu dobit isti broj za minimalnu naknadu u vip centru... al meni treba imeniiiik

ke:
tu grijesis..ja sam dozivio nes jako slicno prije cca 2 godine, samo su bila tri ***ena cigana , kod cibone.
steta 70 kuna , fala Bogu nisam imo nsi elektronicko kod sebe(ljeto - neke cudne lagane hlace sam imo pa mi se nije dalo teglit nis)

svejedno ogorcen sto mi shugavi cigani oplackase usred rodnog grada doso dom pozvo murju , otfurali me u stanicu, dao iskaz , osu do Heinzlove pogledat neznam ka kse to zove one slike uglavnom od takvih mutnih tipova , i mogu ti rec da su ih nasli za cca mjesec dana

dakle nije da imam neku vezu u murji , cisto ti je to kaj su vec imali sigurno takvih prijava i znali su otprilike ko je to..

tak i ti , komotno si mogo to prijavit , kod tebe je steta minialno 10 x veca od moje

s tim da su meni izvadili nož , da
mater im
jooooj
sad kad se prisjetim , opet se naljutim
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote