Citiraj:
Autor Mikeyy
All in wonder su sve software dekoderi, kloni se toga u htpc. Samo hardware mpeg decodere uzimaj.
A ovo da imaš sliku na tv i compu ti nije problem, uzmeš spliter (cca 15kn), 2 konektora (cca 4kn), nekoliko metara kabla (cca 1,5kn/m) i to je to. Jedan kabel u comp, drugi u tv i imaš na oba sliku bez obzira comp radio ili ne.
|
Aha thx to bi mi jos najbolje odgovaralo. To sve mogu nabavit u chipoteci?
Znaci ovako HTPC treba imati hardware mpeg encoder na tv tuneru, graficku koja hardwerski podrzava sto vise codeca H264,HD, i slicno itd zbog bolje reprodukcije.
Sad ako uzmem mATX kučište i matičnu jel mogu to nadograditi za godinu tj. jel stane u prosječno mATX kučište neka prosječna grafička ili je bolje uzeti ATX kutiju?
Kako ste stvar riješili sa remote controlerima jel ja uopće moram kupovati tastaturu ili ću više manje sve moć riješit preko daljenskog (mislim što se tiče gledanja znam da ne mogu na net s njim).
E da i jel postoji vga to scart konvertor posto integrirana grafička nema s-vhs a trebam je spojit s telkom?
Windows MCE ima timer za snimanje pretpostavljam(to me sestra gnajvi da pitam a ja znam da ima

).
Eto to je valjda sve kaj me muči još

thx puno ste pomogli u slaganju