Citiraj:
Autor trpi
ma kaj sam mogo baš ono cigani koih 25 god dvojica onak nižeg rasta gadni zubi prljavi itd ko zna kaj su imali kod sebe možda gan il nož... a da sam reko neam mobitel mislim da bi samo pobro tup u glavu i izvadio mob iz džepa i evo ti, izvoli
a prijavljivat miliciji.. jea rajt pomoće mi NE, neznam ni imei moba nit iam papire, isto i od playera... jedino eto dobio sam vip i deaktivirali mi karticu, to me smirilio malo ko zna mogli su mi za***avat pol imenika ***at mamu svima...
al rekla mi žena da mogu dobit isti broj za minimalnu naknadu u vip centru... al meni treba imeniiiik
e al fakat kako sam nabrijano trčo po kvartu sa palicom ljudi samo gledali štaće ovaj stim...
al bome da sam ih našo.... 
|
E sori Trpi ali baš čitam malo ovo i ne vjerujem...mislim ono...
Da ima svega...ima,itekako,ali nisi smio bit naivan niti pichkast...ma kakav mobitel,pa to su prastare fore...: bonker :
Vidim da si mlad,ono,16 let,dakle šta,drugi,treći srednje..? Ali mogao si jednostavno potrčat,nije bitno šta i kako,i uhvatiti crtu... A mogao si i nasilnije rješenje,pa pogodak u oko ili koji osjetljivi dio (lice!!! najbolje!) i trči koliko te noge nose,jer ako su dva,pa još takvi kako ih ti opisuješ..izbili bi te iz cipelića lagano...

Ali da nisi mogo zapucat jednog samo jednom...ne se tuć snjima,nego zapucat ga i crtaaaaaaaaa...! Eh dečeci.kad je tako i morati tisra;ali ja sam kao mulac furao čakiju sa sobom,zatim sam jednom u takvoj sličnoj (ne)prilici dobio batina zbog šala i rukavica;pa sam odonda kroz taj Spomen-Park furao Engejac...6mm i ćorci,oni mali,a ne ne 9mm kao šta sam trebao,onaj za goveda... Istina je da ga nikad nisam ni izvadio,kamoli upotri***io,osim pucnjave iz gušta,ali osjećao sam se sigurnije..!

I da,pitaj Athu,ET-a i slične,u Rijeci ti je blizu srednje ETŠ škole neki žešći popranjak...i znali cigani isto dolazit,ili ekipa mahom propalice oko 18-21god. (zato jer mlađi punoljetnici za manja djela isto idu u popravni dom...) i žicali nas 16 godišnjake lovu...nikad nisam uletio u neku šprehu tipa daj 20kn ili ćuti uzet sve šta imaš kad nađem....yeah right...uglavnom nisam ni imao.. : goood : Ono,u biti ili sam bio icecold izraz lica,ili gurao u čaparu i te fore,sve dok jednom nisam bio zbog cigića koji me spržio u ruku sa čikom morao da ga zapucam i nastavim udarat da nebi on mene...i odonda ga vidjeh X puta,ali nikad više na mene...fakat je imao lik i koju godinu,i onako rugoba tipična zatvorska njuška,ali brate mili bio je lakši 20-30kg od mene i niži skoro za glavu...+ vjerojatno nije živčo i agresivac kao ja... : lol2 :
E a kad sam se raspisao pa da napomenem...jednom išao sam kroz centar Viškova...i neka ekipa,na busnoj stanici,vidljivo izdroksani. I sad jedan se dere dođi ovamo,a ja flegma...isto tako 20-ak god. a ja 17-3-ći srednje. Ja flegma idem naprijed i već kipim...i dotrči taj lik i još jedan,i da zašto ja ne dolazim kad me on zove...ja njemu sori,malo sam stavrno nagluh...i prvo skoro povjerovao,ali onda ovaj drugi šta sam ja neka faca..ovo-ono...i da izvadim novčanik,skinem sat,i sve šta imam kod sebe,a imo neki skiny srebrni lančić. I ja rekoh dobro..

I okrene se taj drugi gleda kao dali koga ima,ipak je to bilo skoro glavna cesta! A ovaj prvi šta me zvao da dođem, (kao špreha: "ej momak dođi ovamo...!!!") mi stavi ruku na rame i stegne malo,kao da me boli...i samo jednom sam ga prasno u facu,on je nabrzinu onak zdrogiran opao na pod,i dok se ovaj drugi kreno okretat,ja crta...100kila + kusur,ali trčim ko Boldon kad me neko' fata...

I pobjegao sa ceste u neki šumarak i to je to,još neko vrijeme sam ih čuo kako se deru,a ja tuda fino kući i dobro...ali scena ono,za usrat se majkemi,ali i jesam,srce mi tuklo 300 na sat,jer kad sam prasnuo ovog,ovi svi na busnoj to vidjeli i digli se i prema meni,i trčalo ih svih 10-ak zamnom kojih 100 metara,onda samo njih 3-jica dok nisam uletio još cca 100 metara u šumarak...ali da sam se izvukao-jesam! A to su još bili lokalni džankiji,koji me se možda i nisu ni sjetili,ali ipak su mi lokalno u Viškovu gdje živim i gdje sam svaki dan bio...!
I da Trpi,takvi klošari nemaju pištolj sigurno,nož možda,ali ko da je bitno ako si crtu uhvatio,a ako ga već nije izvadio i njim priprijetio,ili ga nije/nisu ni imali ili bi ti bio kući žderao večeru dok ga on izvadi i krene trčat za tobom...a i ovo za palicu...a čuj,2 su 2 a njih su 2 bila,što ne znači da ih jedan čovjek nebi mogao ma i rukama nogama,a kamoli sa palicom,ako je vješt,ali da si se odmah raspizdio,pa i bez da ga zapucaš i/ili pobjegneš,i oni bi se malo "izbezumili" i najvjerojatnije se okrenuli i crta...
Sad sam se raspisao i sve,ali nije ni to moje bitno,bitna je samo poanta,tako da ako ti se šta takvo slično dogodi,nedao Bog,pa znaš kako možeš postupiti. Iako brijem da nisi neki agresivac jer bi inače možda tako i napravio,ali nije bitno,ajd pa znaš za drugi put...
@enigma neo : daj ne lupaj gluposti...da naletit će na lika sa pljucom,koji će ih potom još i upucat zbog moba da guli 5 godina...yeah right... A to šta je čitav...pa cijena razbijenog nosa ili raskravarena usnica...ma samo da nisu zubi vani,ili vilica puknuta...pa isplati se krv poradi suprotstavljanja,kad probaš znat ćeš kako je to dobar osjećaj....a nemoraš žrtvovati čak ni to ako si dovoljno vješt i/ili brz na nogama tj. općenito!