View Single Post
Staro 03.02.2007., 22:04   #299
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Jučer a i danas sam probao MC i utvrdio nešto neobično, crn čitaj ovo

Od serije 9 nVidia drivera postoji problem sa prikazom slike na TV-u. U Visti sa 100.59 uključim secondary display, jedva naštimam PAL i Dualview u onom glupom CC, prebacim da mi bude TV sa lijeve strane jer mi tako sticajem okolnosti stoji. Stisnem tipku na daljincu od DVB kartive i gle! MC se podigao na TV-u!? Ajd rekoh super, istina dok je on gore mišem se ne može dohvatiti monitor ali jbg ipak je to MS, moraju oni nešto usrat.

E sad ono neobično. Mrdam ja nešto dalje po glupom CC i prebaci mi se po defaultu TV na desnu stranu. Probam dići MC i digne se na monitoru a ne na TV-u!

Zaključak, može se dobiti slika na TV-u u verziji 100 drivera (možda i u 90 al' mi se ne da sad instalirati pa ako netko ima neka proba), uključujući i full screen video ali samo ako je TV sa lijeve strane : lol2 : Isto tako se i WMP tada diže na TV-u. Istina još uvijek je prisutan problem nešto sužene slike koji se vuče još od serije 9 i čini se da će tako i ostati.

Sad kad već drobim o TV, kako se zove onaj tool za namještanje slike na TV-u? Ne mogu se sjetiti nikako, a star je 100 godina i pitanje da li bi radio pod Vistom.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 03.02.2007. u 22:23.
LAcy je offline   Reply With Quote