Jučer a i danas sam probao MC i utvrdio nešto neobično,
crn čitaj ovo
Od serije 9 nVidia drivera postoji problem sa prikazom slike na TV-u. U Visti sa 100.59 uključim secondary display, jedva naštimam PAL i Dualview u onom glupom CC, prebacim da mi bude TV sa lijeve strane jer mi tako sticajem okolnosti stoji. Stisnem tipku na daljincu od DVB kartive i gle! MC se podigao na TV-u!? Ajd rekoh super, istina dok je on gore mišem se ne može dohvatiti monitor ali jbg ipak je to MS, moraju oni nešto usrat.
E sad ono neobično. Mrdam ja nešto dalje po glupom CC i prebaci mi se po defaultu TV na desnu stranu. Probam dići MC i digne se na monitoru a ne na TV-u!
Zaključak, može se dobiti slika na TV-u u verziji 100 drivera (možda i u 90 al' mi se ne da sad instalirati pa ako netko ima neka proba), uključujući i full screen video ali samo ako je TV sa lijeve strane : lol2 : Isto tako se i WMP tada diže na TV-u. Istina još uvijek je prisutan problem nešto sužene slike koji se vuče još od serije 9 i čini se da će tako i ostati.
Sad kad već drobim o TV, kako se zove onaj tool za namještanje slike na TV-u? Ne mogu se sjetiti nikako, a star je 100 godina i pitanje da li bi radio pod Vistom.