AMD XP 1700+,MATSONIC MS8137C,SAPPHIRE 9500 128DDR,512DDR,80 GB HD MAXTOR 7200,MREŽNA KARTICA HP I VANJSKI MOTOROLA CABEL MODEM.Zvuk je na ploči.Na hard sam napravio 2 particije u FAT32 veličine 20 i 60 GB.Kada instaliram windowse i VIA drivere onda krenem instalirati ATi drivere komp mi poludi, kad instaliram igre počne se restartati ili u tijeku igre.Virusa nemam,svi ostali programi rade normalno.Javljaju mi se 2 grafičke kartice pod display adapterom na device manageru.One su RADEON9500 i RADEON 9500 Secondary.
Imam instalirane WINXP sa SERVPACK 1.Secondary sam disablo i za sad komp radi normalno.Negdje sam čitao da je problem u FAT32 systemu.U Control Panel>Display>Settings>Advanced nemam dodatne ati alate.Matična mi podržava AGP 4x,a grafička 8x.Moj prijatelj ima istih takvih problema s Radeon9500 64ddr samo ima drugu matičnu koja podržava 8x i kartica isto,iste windowse a hard mu je na fat32.
Sorry ovaj tekst je malo zbrda zdola jer se nemogu svega odmah sjetiti.Ako neko zna nešto neka pomogne: