...citam ovo sto su tor i horza napisali i sve ne mogu vjerovati...mislim, ne mogu vjerovati da se neki ljudi mogu tako ponasati....ne mislim na horzu i tora naravno, nego na clana o kojem govore...
...sto se tice ove cijele sapunice...bas smo o tome jucer pricali na zderonjama...nicko je dobio ono sto je htio...i mi svi ga "hranimo" s tim sto uopce raspravljamo na ovu temu...
i ono, ajmo bit iskreni...svi mi volimo misliti kako smo nezamjenjivi i kako kad mi odemo ce nastati kaos (bio na poslu ili gdje drugdje)...no nije tako...netko ode, dodje netko drugi....zivot ide dalje...i bez nas...
tako da to sto je netko otisao s foruma....pif...pa kaj?...ako misli da ce ovaj forum zato propast...grdno se vara...
i ajmo svi poslusati tora...SVI mi pridonosimo kvaliteti foruma...krenimo od sebe...
...i jos jedna stvar...ja sam dosla na ovaj forum pred dvije godine traziti pomoc oko far craya...

...NITKO mi nije odgovorio na topic ali su zato nastale cijele drame oko toga "oooo, zensko nam se uvuklo u redove"

...i na zderonjama sam napisala da kuham "onostopredjelcomnesmijemspomenuti"

pa me jelc skoro bano i obriso mi je post...i nije mi vise palo napamet da pisem o tome kako kuham ***...i nije mi palo na pamet da vrijedam jelca zbog toga...ako su takva pravila, hebiga...takva su pravila...ili se prilagodi ili se makni...
prilagodila sam se i tu mi je super