View Single Post
Staro 03.02.2007., 01:16   #217
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Pa krenimo dok je noć još mlada

Half-Life - nezaboravna igra...a tek onaj dio gdje napucavaš apachea!

Kingpin - vjerovatno najbolje napucavanje u nekoj pucačini. Odlična atmosfera!

Rise of the triads
- genijalno! Halt!

Deus-Ex - Odlično!

System shock 2 - Remek djelo!

Resident Evil 2 - na PS-u...nikada se u životu nisam toliko usrao od straha. "It`s too dark to see anything outside..." A tek kad prvi put sretneš onog lickera...uh!

Thief
- svi do jednoga! Garrett je najcool faca!

C&C: Red Alert(ne dvojka) - najbolja strategija svih vremena IMHO

Terminator: Skynet - Strava atmosfera! Igrao samo jednu misiju demoa, dovoljno da poludim za igrom! Inače, igru je izdao Bethesda Softworks 1996. Zato su mi valjda...

Morrowind i Oblivion - ...zakon

Baldur`s Gate 1 i 2 - ah! takve igre više ne rade!

Joint Strike Fighter - hebena simulacija letenja!

Fighters anthology - hebena, hebena simulacija letenja! mrvicu starije, ali svejedno super. Iz doba kada je EA izdavao dobre igre

NFS2 SE - nenad***iv split-screen. Tada mi nije toliko smetala "sitnica" koja se provlači kroz čitav NFS serijal - auti ne skreću! Zakon staze...

Toca 2 - uh! Kakva trkaljka!

GP2 - najbolja F1 ikada.

Championship manager 3 - skoro se ispisao iz škole jer sam sa Arsenalom igrao "na dva kolosjeka"

Wolfenstein: Enemy Territory - najbolja mrežna pucačina.

i za kraj, moj najdraži serijal:

Grand Theft Auto (od prvog do zadnjega) - niti jedna me igra nije toliko zabavila, oduševila, nasmijala do suza kao GTA. Kada sam prvi puta igrao jedinicu, satima sam pišao od smijeha! Izbaciš tipa iz auta, sjedneš mu u auto i voziš! Tada za mene nešto nepojmljivo! "Pleasure overload!" - kako bi Bart Simpson rekao Da ne spominjam prehebene soundtrackove svakoga dijela, kao i opičene "radio-stanice".
Delta S4 je offline   Reply With Quote