View Single Post
Staro 02.02.2007., 23:30   #229
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor stublina Pregled postova
E vidiš ovako ophođenje zna nekad biti problem nadobudnijim članovima.

Prvi dio rečenice stvarno nema uporište niti je to valjani argumenat da zbog staža ovdje čovjek nema prava nikog prozivati. Šta staž ima veze ? Bitno je dali je čovjek nekog argumentirano prozvao ili ne...

Drugi dio sasvim na mjestu, prekršio je pravilo i nema šta postat više.

Odlazak sa foruma je volja pojedinca, izražavanje nezadovoljstva s nekim stvarima ista stvar no odlazak ništa ne rješava. Treba argumentirano iznjet probleme i ukazati na njih a gazde makar pokušati oslušnuti bilo svih članova..
Šefovi ovdje vole reć : koga nema - bez njega se može, no odlazak članova koji imaju "žicu" u vidu same tematike ovog foruma nemože biti dobra stvar.
Sve to što si napisao ima smisla samo i ako se radi o normalnom korisniku koji, bez obzira što je došao prije tjedan, mjesec ili godinu, normalno i kulturno komunicira na forumu, drži se istih pravila kojih se drži i onaj član koji je tu 5-6 godina. Ovaj lik, konkretno, regao se na ovaj forum i u prvom postu je prodavao ilegalan softver. Nakon upozorenja i editiranja posta počeo je vrijeđati Horzu na ICQ, bio bahat itd...I od takvog lika da netko sluša što ima za reći? Pa pljuje po tebi, meni i svim ostalim normalnim korisnicima kojih ima na ovom forumu. Pa valjda je i vama svima u cilju da se forum očisti i cijepi protiv ovakvih i sličnih spodoba, na koje se svi vi žalite kako je forum pun spama, LOL postova itd. Razmislite malo, tko ovdje kvalitetno sudjeluje u radu foruma a tko baljezga gluposti...

A uostalom, cijela ova trakavica na ko zna koliko već stranica je sama po sebi dokaz da svatko ima pravo reći svoje mišljenje, naravno, na kulturan i normalan način. Nikome nisam rekao ništa protiv na razumne i konkretne pritužbe - forum je spor, kvaliteta je opala u odnosu na unazad par godina, ima puno novih korisnika koji sve žele servirano itd. To su primjedbe koje stoje. "Banao si me samo zato što sam prodavao ilegalan soft" je rigotina koju ne želim slušati, a vjerujem ni ti.
tor je offline