View Single Post
Staro 02.02.2007., 18:08   #14
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Sjećam se jedne fora igrice, ali ne sjećam se imena. Dva igrača na jednoj mapi, ekran je podijeljen po pola. Svaki igrač ima nekog kao mecha...osvajaju se razni laserski topovi po mapi, skupljaju rakete... Takoćer se zarađuju nekakvi resursi i grade nekakve automatske jedinice...sve je u nekakvoj budućnosti... Davno sam igrao demo te igrice i jako mi se svidjela, no mome bratu nije jer sam mu kicknuo ass Mislim da ju je izdao EA : stoopid Morati ću malo progooglati...

Isto tako se sjećam i jedne (također se ne sjećam imena : stoopid ) u kojoj je svaki igrač imao kao neki podzemni bunker u kojem je imao po jednak broj helikoptera, đipova i tenkova. Izabrao bi vozilo i onda bi ganjao drugog igrača po mapi...bilo je puno različitih kombinacija. Mapa je bila ful simpa...zelenilo, mostići, vode... Igra je bila čini mi se za DOS...

Ako sve zakaže, tu su NFS2 SE i Toca 2. Toca 2 je jedna od najlegendarnijih vožnjica u povijesti, podjednako zabavbna na PS-u kao i na PC-u. Dva igrača voze sezonu u split screenu...protivnici su najpodlija AI banda i umiru od želje da te izguraju sa staze... Ludilo!
Delta S4 je offline   Reply With Quote