Citiraj:
Autor morph
Evo kad su svi rekli svoje da i ja olaksam dusu
Samo jedno mala opaska u vezi negativnih reputacija clanicama slabijeg spola. Zale se zbog nezasluzene negativne reputacije, a sa druge strane malo mi je tesko povjerovati da je sva ta pozitivna reputacija zasluzena. Pa isto tako kao sto nije red da netko dobija negativnu reputaciju jer je zensko, isto nije red da dobiva pozitivnu samo iz tog razloga (da se razumije ne podrzavam vrijeđanje putem reputacije i maltretiranje nekog putem iste).

|
...niti jedna od nas (a ima nas 3 koliko znam na ovom forumu) ne trazi niti zeli da nam se pozitivna reputacija dijeli samo zato sto smo zene...no, isto tako nas ljuti jer nam određeni članovi daju negativnu reputaciju SAMO zato što smo žene...: stoopid
zanima me jos jedna stvar...sto znaci da nismo zasluzile pozitivnu reputaciju?
...a sto se odlazaka s foruma tice i cendranja oko zlih admina i modova....da, slazem se da forum nije zatvor, ali isto tako neka se pravila moraju postovati...oni koji su ovdje da prvode ta pravila znaju zasto su pravila donesena...a kad smo kod toga znaju i drugi jer sve lijepo pise u "pravilima ponašanja"...druga je stvar sto ljudi ne citaju...: baad :
....osobno nemam nista protiv kada se clanovi "bune" s nekim valjanim razlogom i kada daju konkretne prijedloge kako bi se neka stvar mogla rijesiti bolje...ali kada se bune samo zato da se ide protiv "vlasti" jer su "svi oni gamad koja ugnjetava nas individualce i neda nam slobodu govora"...onda na to mogu samo reci... nije se cijeli svijet (citaj vodstvo PCE foruma) urotlo bas protiv vas jer vas "mrzi"

...daj odrastite malo...