Citiraj:
Autor Poggiali
Može odgovor ?
p.s. ja sam u kutiju dodal malo sonofila ,tak da je mekši zvuk 30kn dođe paket, a ima ga i previše, makar neznam kakvu zvonjavu vi čujete sub baš nisko lupa i onak masno 
|
Pa navini mp3 player malo...neznam kakav model imas ali mozda ti ima opciju prebacivanja sa slusalica na line out, posto slusalice imaju drugaciji otpor za razliku od opreme na koju ti to zelis spojiti. Dakle, normalno je. Popravis tak da odvrnes mp3 player i z5500...a i z5500 ti imaju overboost bas za takve stvari.
Kaj s tice z5500 i drugih zvucnika. Vidim da netko ne cita kaj ja pisem. Dakle, nabavite neka 2 jeftinija(ista) zvucnika umjesto prednjih za bolji stereo, posto ova dva mala zamuljavaju zvuk pri jacem slusanju ili pri zahtjevnijem slusanju(metal recimo...).
Isprobao sam vec i znam kaj govorim. Takoder, ne vidim zakaj ne bi mogao floorstandere spojiti? Narafno, uzalud je davati 3000kn za njih ak ih mislite imati samo na z5500(ipak su to PC zvucnjaci), ali oni od 800kn(pioneer ili neki sony...)...zasto ne? Ako nemate kamo staviti bookselfove, kao ja, floorstanderi bi mi bili taman. Posto namjeravam kupiti reciever i zvucnike koji ce biti spojeni zajedno...z5500 ce biti na kompu, u svojem origigi postavu.
Probajte naci u oglasniku neke zvucnike od linije kaj rulja daje za cca 300kn. Zvuk ce biti bolji, posto bi se o ovim satelitima jos moglo pricati. Dakako, to je onda jos ulozenih 300kn. Za lovu koju platite za z5500, sateliti odraduju posao sasvim dobro, na vama je da se zapitate jel vam to treba.
U vezi razlicitih zvucnika...imate link na ove male zvucnike u SYSS-ovom reviewu(prva strana) pa pogledajte impedanciju i osjetljivost zvucnika. Po tome se orjentirate u kupnji zvucnika za z5500. Takoder, z5500 ima kontrolu glasnoce nad centralnim, zadnjim i subom, pa ako su drugaciji zvucnici naprijed i nazad, to se uvijek da korigirati.
Napominjem da se ovo ne isplati kupovati jer pomicete granicu isplativo/dobiveno prema neisplativo. Ja cu tako napraviti posto cu nabaviti reciever, pa ce komplet zvucnika koji cu uzeti prvo biti malo na z5500 a poslije na recieveru, jer nemam love za sve odma.