View Single Post
Staro 02.02.2007., 01:03   #206
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Evo kad su svi rekli svoje da i ja olaksam dusu

Sto se reputacije tice meni se sviđa taj koncept. Naravno ima i svojih nedostataka koji su se pokazali u istoimenom topicu (doduse u blazem obliku) - međusobno nabijanje iste.
To se moze rijesiti tako da moderator/admin oduzme takvu reputaciju i da po potrebi da jos negativnu (sto opet dodatno opterecuje moderatore/admine - jos jedan nedostatak)
Pozitivne strane su laksa orijentacija za nove korisnike i meni puno drazi i prakticniji nacin zahvale nekome od tnx postova.Oni kojima nesto znaci ce dvaput razmislit prije nego sto postaju.

Samo jedno mala opaska u vezi negativnih reputacija clanicama slabijeg spola. Zale se zbog nezasluzene negativne reputacije, a sa druge strane malo mi je tesko povjerovati da je sva ta pozitivna reputacija zasluzena. Pa isto tako kao sto nije red da netko dobija negativnu reputaciju jer je zensko, isto nije red da dobiva pozitivnu samo iz tog razloga (da se razumije ne podrzavam vrijeđanje putem reputacije i maltretiranje nekog putem iste).

U vezi (ne)funkcioniranja foruma - zna jako zivcirati u par slucajeva - kad zelis nesto napisati (ili si vec napisao) a ne mozes postati, kad se spremis na uzivanje u citanju foruma (npr. uz caj ili kavu) a ono ne radi i kad netko ima vremena samo par puta dnevno na krace vrijeme doci na forum pa se bas potrefi da ne radi.
Inace svaka cast onima koji se trude da cijela stvar funkcionira.

A ovo sa odlazenjem sa foruma ne bih bas komentirao, nisam toliko dugo ovdje da bih nesto jako pametno mogao reci. Nekako bih se najprije priklonio Rakovom misljenju.
Cini mi se da admini i moderatori rade poprilicno dobar posao. Konkretno sto se tice prituzbi - bas sam isao traziti topic gdje je Denisz iz Tominog posta "popljuvan od bahatih modova" - a ono od pljuvanja ni p, samo mu je dano do znanja (opravdano)da je mogao razumljivije napisati post.

Eto ne pada mi nista vise na pamet, dovoljno filozofiranja za duze vrijeme...Inace nije lose da sa vremena na vrijeme postoji ovakva tema

morph je offline