napiso sam post sa svakim quote-om i sve lijepo divno krasno, i stisnem add reply, i server mi ne posalje to, a brijo sam da je jer nekad hoce poslat kad i sere. uglavnom otiso mi post u nepovrat tak da mi se ne da sve ponovo quote-at, pa cu probat sve odgovorit od jednom:
prvo, da se svima puno zahvalim na pohvalama, stvarno sam se namucio za ovo, a i jos puno toga dolazi, pogotovo zato sto mi je ploca dosla.
- mrezica je kupljena u frozencpu.com, jako je skupa, ima male rupice i ne isplati se, zao mi je sta sam ju tamo uzo, ACRyan.ova je, od nehrdjajuceg celika, i crna (nisam je farbo), to je plus, ali cijena...
- ove plasticni grill-ovi su iz performancepcs.com
- Sunoni su iz petrastechshop.com, ok cijena, oko 11$ po komadu, 42dB, 108CFM-a
- 'propuh' je jako dobar, ali vodeno rjesava problem zagrijavanja, osim sunona ostali fanovi su po 80CFM-a, 30dB, 38mm (da jesu, 'deblji' su), dakle ukupna buka u zatvorenom kucistu dostize oko 50dB (sve skupa 10 fanova, pogle
sliku), al meni to ne smeta toliko, sve za performanse

- rezanje je islo bez problema, dremel i ubodna su carevi, vrlo je mekano i nema problema, naravno uvijek ima turpijanja i brusenja, kolko god rez bio dobar...
- flash (blic) je grozna stvar, boja je zapravo crvena, onako krvavo, a spuzva je ona fleksova i u stvarnosti je mnogo tamnija. kuciste uzivo izgleda savrseno.
- vodeno je cijelo iz inozemstva, iz nekoliko mjesta (neka navedena gore), na siteu projekta pogledajte od ceg se sastoji...
uglavnom, u subotu nastavljam, i slijedeci tjedan bi 'tehnicki' poslovi trebali biti gotovi i nastupa clockanje

postat cu vam tu jos slika, ali molim cas da pogledate link i za slike bez blica i ostale komponente, sve vam je tamo u projektu, i puno vise slika
pozdrav