Jel se ovaj Security centar može ugasit ? Ja san njega ugasija u service, al on mi i dalje stoji doli i stalno iskače sa glupavin porukama da mi je sistem ugrožen i da moram uključit SC
Nešto čudno mi se događa ili ja pak nisan upoznat s novin šemama. Naime nakon šta san instalira drivere za mrežnu, te upisa workgroupu ( nije mi ona defaultna ). Vista je sama skužila ostala 3 kompa u mreži te dupušta spajanje na njih iako nisan pisa ni IP nit išta. Čak iman i DSL na scin kompovima iako nisan upisiva DNS-ove a samo ovaj komp ima modem ( dakle neman neki router ) već je samo na ovom kompu mreža.
Neznan jel ko spomenija, al Disk Defragmenter je za k. Onaj od XP mi se sviđa i namjerno ga nisan mjenja nekin free ili komercijalnin programom jer mi je skrot solidno obavlja posa'. Ovog moram promjenit. Svodi se na START/STOP
Zanima me gdje se nalazi ono čudo gdje se može dodat/maknit Windows default stvari. To je na XP pod add/remove programs pa sa lijeve strane se odabere add/removed Win components
Ovdje to ne mogu nać.
I da, ima li koji način da se ovi šorkati smanje, tj. ne sami šorkati koliko ona ikonica šorkata ( strelica ) na njima. Ogromne su

Ma, stvar navike u biti....