Citiraj:
Autor tor
Kako vidim ti imaš vremena za ovakve stvari no, na tvoju veliku žalost - ja nemam.
|
Vjeruj mi, stvaro nemam! Evo ovo je mislim prvi dan u godini da sam doma u ovo vrijeme i da zujim!
Citiraj:
Autor tor
Kad si već tako spreman na borbu za "prava potlačenih" osnuj svoj forum pa budemo razgovarali o ovim stvarima. Što kažeš na to?
|
Jednostavno nemam vremena za takve stvari! I ne zalazem se ja za prava potlacenih, vec samo da sve bude pravedno i transparentno!
Citiraj:
Autor tor
Lako se ovako postavljati (mislim na tvoje: p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni!), baš me zanima kako bi ti reagirao na mom mjestu? A kada ja napišem nešto onda ispadnem bahat, zar ne...
|
Ja uvijek prihvatim kritiku, bila onda dobra ili losa! nismo svi savrseni, osim mozda drage, ali to sada nije bitno! zasto me netko ne bi ispravio ako pogrijesim negdje? Pa ako sam admin ne znaci da nisam covjek. Grijesim!
Sto se tice mog p.s.:-a, postavio sam se tako bas iz razloga da vidim reakcije, jer mi sada nije jasno zasto ne editiiras post isto kako si editirao od Dine?