View Single Post
Staro 01.02.2007., 16:03   #162
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Ne razumijem zašto se vi ljudi uopće toliko sentimentalno vežete za glupost zvanu "forum"? Mislim,sad ovaj kao da se razvodi,kao da je u braku pa odlazi,rastavlja se...

Ja sam tu već neko vrijeme i dobro se sjećam svih ljudi,koje sada nema...pa što? Uopće me to ne dira... Meni je forum čisto radi nekakvih izvora informacija,nekakve mogućnosti oglašavanja itd...Znao sam biti puno aktivniji nego sada,ali nema smisla.Ovi šta s 30 ili 40 godina vise na forumu kao nekakvi moderatori/administratori me jednostavno zadivljuju,osim slobodnim vremenom kojeg toliko ni ja s 20/21 godinom nemam,zadivljuju me i mentalnom zrelošću,ovdje se svakodnevno prepiru s predpubertetskom djecom.

Forum je za mene apsolutno nebitna i sporedna stvar koja tu i tamo dobro posluži za nekakav support ili savjet.Visiti svaki dan po par sati krvavih očiju,bolnih prstiju,prvo je psihijatrijski slučaj,jer to jednostavno nije normalno,drugo socijalni jer ja neznam od čega takvi ljudi žive,pogotovo oni s vlastitom obitelji i zrelijoj dobi.

...
slažem se,opterećivati se oko foruma,bolje s curom provoditi vrijeme nego razbijati glavu zašto netko pita 50 puta istu stvar i otvara postove već postanog,naravno da će povećanjem članova pasti kvaliteta,nisu svi rođeni informatičari sa super zanimljivim postovima znanjem i odgovorima.
demetrius je offline