View Single Post
Staro 01.02.2007., 12:51   #23
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Dragon Killer Pregled postova
Hm nebih se slozio sa tobom istina je da jako dugo im treba da narudzbu obrade ali serveri su stabilni mislim bilo je problema ali sada u zadnje vrijeme je cisto sve u redu nakon sto su promjenili servere koji su delali probleme.
gle ondje ti svako malo neki problemi i ako imas srece pa se nadas na dobrom serveru sve 5 ali ima i onih koji su stvarno u badu + kao sto sam vec fino rekao podrska je nikakva,,,, ako imas kakav ozbiljniji site tesko je dopustivo da ti site bude down 2-3h u jednom mjesecu a to se dogadalo,,,, + dodu probemi zoves "247/" podrsku i narano nemozes nikoga (citaj jednog jedinog koji radi u tom hostingu) dobiti pa neznas sa je zasto..... ma full lose
(e i da "radio" sam na tom HRhostingu otkako je osnovan i znam dosta dobro sto se ondje desava jako je to lose vodeno i laganini je i poceo gubiti klijente zbog tih precestih problema a neki su bjezali i zbog nikakve podrske) imas usera s ovog foruma koji su presli na drugi host zbog NEpodrske

Fiuhost rulla osnovan je mislim mjesec dana ranije ili kasnije od HRhostinga a razlika u kvaliteti (servera, usluge, PODRSKE) je kao BMW i FIat

@ladybug

stvarno nekontam ako si platila design oni bi ga trebali prebaciti na drugi host,,, osim ako u uvjetima koristenja nije napisano da je design koji oni naprave samo za njihove servere i ako se ukida host ode i design zajedno s njim,,,,,,, ako nema nista slicno onda............ neznam ali vjerojatno imaju takvu nekakvu glupu politiku
speedy-3 je offline   Reply With Quote