Citiraj:
Autor Dragon Killer
Hm nebih se slozio sa tobom istina je da jako dugo im treba da narudzbu obrade ali serveri su stabilni mislim bilo je problema ali sada u zadnje vrijeme je cisto sve u redu nakon sto su promjenili servere koji su delali probleme.
|
gle ondje ti svako malo neki problemi i ako imas srece pa se nadas na dobrom serveru sve 5 ali ima i onih koji su stvarno u badu + kao sto sam vec fino rekao podrska je nikakva,,,, ako imas kakav ozbiljniji site tesko je dopustivo da ti site bude down 2-3h u jednom mjesecu a to se dogadalo,,,, + dodu probemi zoves "247/" podrsku i narano nemozes nikoga (citaj jednog jedinog koji radi u tom hostingu) dobiti pa neznas sa je zasto..... ma full lose
(e i da "radio" sam na tom HRhostingu otkako je osnovan i znam dosta dobro sto se ondje desava jako je to lose vodeno i laganini je i poceo gubiti klijente zbog tih precestih problema a neki su bjezali i zbog nikakve podrske) imas usera s ovog foruma koji su presli na drugi host zbog NEpodrske
Fiuhost rulla osnovan je mislim mjesec dana ranije ili kasnije od HRhostinga a razlika u kvaliteti (servera, usluge, PODRSKE) je kao BMW i FIat
@ladybug
stvarno nekontam ako si platila design oni bi ga trebali prebaciti na drugi host,,, osim ako u uvjetima koristenja nije napisano da je design koji oni naprave samo za njihove servere i ako se ukida host ode i design zajedno s njim,,,,,,, ako nema nista slicno onda............ neznam ali vjerojatno imaju takvu nekakvu glupu politiku