kratki review samo

- dakle cekao sam slusalice do jucer - da dodju od dobavljaca, 1100kn, sve dole navedeno je sa ac97 onboard zvucnom sa NF3 ploce
udobnost nosenja, 9/10 - 6 sati igranja - nisu me usi stiskale - dobile bi i cistu desetku da imaju malo veci razmak izmedju one spuzve koja ide oko uha i samog nosaca zvucnika (ili ja imam "debele" usi ?

)
prostranost zvuka - 9/10 - zakon fora, puno je bolji osjecaj i pozicioniranje zvukova sa slusalicama nego sa 5.1 sustavom zvucnika, u fps igrama (BF2 samo) je ekstremno jednostavno odrediti protivnika samo po zvuku....., prilicno intuitivno...., il2fb - genijalno - sonar radi savrseno iako nisu zbog toga kupljene..
kvaliteta zvuka
igre 9/10 - imaju opaki bass - nakon 15 min namjestanja osjetljivosti prednjih, srednjih i zadnjih "zvucnika" te igranja sa bass-om mogu reci da nikada nisam cuo bolje gamerske slusalice

- lol s obzirom da su mi ovo prve "skupe" nemam bas ni nesto za usporedjivanje ali mogu reci da su stvarno vrhunske, svi zvukovi su "uvjerljiviji" a posebno eksplozije, boom

zvuci kao BUUUUUM!
muzika 7/10 - so so, nisu lose to je definitivno ali posto su kupljene za igranje a nemaju neku "memoriju" za spremanje osjetljivosti svih zvucnika onda mi je pomalo bezveze stalno namjestati "prostornost" slusalica a sa postavkama za il2fb (moj porok

) muzika ne zvuci najbolje......
filmovi 10/10 - savrseno, puno je bolji feeling prostornosti zvuka nego sa pioneer kucnim kinom (ne znam model ali je kostalo 5600kn prije godinu i pol - sogorov porok

), naravno sama kvaliteta zvuka nije kao sa gore navedenim kinom, ali za filmove, svaka preporuka.......
mikrofon 12/10 - lol, EKSTREMNO je osjetljiv, toliko da hvata sapat sa druge strane sobe - trenutno je na 20% (volume, bez mic boosta u win) a suigraci se bune da stvaram mikrofoniju

, zgodna stvar je da je jako mali "boom" mikrofona pa ne smeta u pusenju i pijenju kave/piva/vina
jos nesto, slusalice su ekstremno glasne, mislim 330mw po kanalu cini mi se, ali bole usi ako poglasnim preko 75% (nema skalu pa je ovo slobodna procjena), takodjer ac97 je spustena na 50% izlazne snage ali svejedno ne smije covjek iznad 75%
hvala za info jos jednom, iako je bozic ove godine kasnije stigao meni je deda mraz super poklon donio