kahm..
deca,ovo me polafko počelo podsječati na trakavicu , aka Dinastija...leleeee
pa dajte malo sjašite Hojzi z grbe,dečec bu jednu od "onih"noći kad se baze ruše kak domino jednostavno rekel: " hijaooooo,što je ovo meniii trebaloooooo.....", potegel bu selfdestruction "puce" iz Remotea, i ladno hračnul,okrenul se na petama i ...; "je.eš ti ofaj zanat,nema ni pica, ni cica,pifa je sam virtualna,odo ja u kompu sa Dragecom špamat po drugim Forumima i prodavat pamet...",ziher bu mu nekdo i pravu Žuju platil...a vi se tu već 21 str obrusavate i cvilite :NE RADIII FORUUUUMMM!.....h***telediriža,pa kaj onda,napravite nekaj korisnog za ostatak u "RL",prošečite pesa,mačka,curu,dečka......dotle bu PCEX opet zapalil na guranje i ideme daljše.....
u biti i načelu,Hojza,tebe se tiče...ak si tolki mazohista zakaj onda i ne počneš skupo prodavat svoju kožicu,svi te buju više cijenili,ovak ispada da si ko neki isprdak koji sam fuša i nezna poštelat bazu i to....a puuuno NAS JAKO DOBRO ZNA KOLKO ZNAŠ I MOŽEŠ....
btw,cijenjeno članstvo, moje skromno mišljenje je sljedeće; il bumo calnuli i presli na bolji ,jači i brži server ili bumo našli frika(bedaka) kak je i Hojza da se pojača human resources.... ili ........ pričekali malo sa stalnim kritiziranjem i vrištanjem po forumu dok se stvar ne sredi..mislim da niko nebu sretniji od Hojze,kad trakavica svrši..
btw,mislim da bi se i VladajućaSekta trebala oglasiti konkretno sa Petoljetkom... ko,kad,koga,zakaj i kolko..... mislim,kužite kaj hočem reći..predaleko smo zabrazdili da bi sad rasprodavali stećeni ugled, jel?Svi smo mi PCEX pa bi SVI tak isto trebali konstruktivno sudjelovat i POMOĆI da se riješi postojeće s(R)tanje na zadovoljstvo svih..
znam da Hijzu nimalo ne dira to kaj nehće krići po forumu,al smatram da ga treba podržat i pogurat ak treba, a ne vrištat i kukat....
Hojza,kad Ti sve dopizdi,sedni se na Bajk,dopelaj se k meni, ideme se skup najest i napit k Babici,da ti dojde inspiracija!!
Pozdraf od Starog Maceka!
ps; jel ima kaj veze onaj iskrivljeni pin na Xeonu sa servera? namigh,namig...Šala za Hojzu...