Citiraj:
Autor Mar
Ma ne nikako
S tom karticom Carbon se vuče kao krepana mačka neovisno koja je rezolucija (NHF).
Možda se između 8 i 10 fps i ne vidi velika razlika 
|
Citiraj:
Autor JuVe
Tia san i ja napisat al ne želim poticat svađu : cheers2
|
Vi mene stvarno cinite LUDIM!!! : bonker2
Amo redom:
Pokusao sam napraviti screenshot preko att-a ali me nije islo. Slike su ovako izgledale:
Zatim sam uzeo svoj Panasonic Lumix FX-8 digitalni aparat i napravio sljedece slike:
Dakle na prvoj slici vidi se kako pokrecem igru preko programa "carbonres" kojega sam skinuo s widescreengamingforuma koji sluzi za optimiziranje rezolucije NFS Carbona na widescreen monitorima posto igra nema tu opciju u valstitom meniju.
Na drugoj slici se vidi rezolucija unutar same igre koja je namjestena na najvecu i koja u ovom slucaju ne igra neku ulogu jer je predhodno namjestena u carbonsesu. Probao sam smanjiti rezoluciju u meniju same igre na 1024x768 ali framerate je bio isti, sto i dalje potvrdjuje da je nebitna rezolucija u meniju ako se koristi carbonres.exe.
P.s. Da nisam koristio carbonres.exe slika bi bila rastegnuta... Igra je bila namjestena na minimalne efekte i tako predivno izgleda i vrlo je igriva...
Za vece efekte ipak treba mnogo jaca grafa...
Ostale slike govore same za sebe. Ako ga jos niste nasli frame rate se nalazi u gornjem desnom kutu svake slike... Koristen je ATT benchmark...
Uglavnom ne pada mi ispod 20 frame/s i to kada je najveca guzvara, prosjek je nekih 25/s i sasvim je ugodno za igrat.
Graficka je Gecube Extreme 9550 128mb. Oko 3500 3Dmarks u 3Dmark 03 programu.
P.s.2. Ako mi jos ne vjerujete imate moj post gdje sam testirao FS L22-1W monitor i tamo ima par video linkova iz NFS carbon i pogledajte kako glatko igra radi... Doduse tamo su mi cak neki efekti bili ukljuceni pa bi znalo trokat na sec s vremena na vrijeme...
I tko je ovdje lud???