View Single Post
Staro 31.01.2007., 18:28   #133
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Pročitao sam prve dvije stranice i ne stignem više.

Kao prvo ovaj forum pratim već negdje oko 5 godina. Da nisam imao problem s mišem ne bih se vjerojatno ni registrirao.

Moram reći da sam pola svega kaj znam o kompjutorima naučio na ovom forumu.

Da je pala kvaliteta postova to je istina. I da su otišli neki legendarni članovi koju su bilo boljni pomoći svakome.
I sam nisam previše koristan na ovom forumu. Neznam kad sam zadnji put napisao nešto korisno. Jednostavno mi se neda, a i tih par minuta koliko sam na forumu ne stignem.

Moj problem je što pomalo radim, studiram, admin sam na forumu od faksa (gdje provodim puno vremena), želim malo vremena za sebe i obitelj, zabaviti se s curom, pogledati koji film, pročitati knjigu....

Jednostavno prije sam dosta vremena provodio na forumu ali sad imam druge interese. Naravno da mi se dogodilo da su me neki postupci razljutili ali ka je tu more. Nije bilo nikaj strašno. A sad na forum dolazim kad stignem i kad imam volje. Znam i napisati nekaj, većinom nikaj previše korisnoga i od neke važnosti što je vrlo žao. A reputacija je dobra i nije. Uostalom sve ima neke prednosti i nedostatke.

Slažem se s onime kaj je rak napisao. Skoro sve bih i ja isto mogao napisati. Nije baš lako biti administraor ili moderator na nekom forumu. Vjerujte. Većina nije ni probala kakva je to odgvoronost, briga, živciranje..., pa vas molim da ne pričate ako nešto niste probali. A od foruma na faksu ni ja ni drugi admin nismo zaradili ni lipu. Još on daje svoje novce za server. Istina da ga koristi još za neke stvari ali svejedno.

A tko želi otići s forum nek ode. Neću za njim plakati. A niti ne mora to objavljivati. Baš me briga za to. Nitko nikoga ne drži ovdje.

Toliko od mene.

Ljudi uživajte. Pozdrav.

Zadnje izmijenjeno od: Bran. 31.01.2007. u 18:49.
Bran je offline