Kako nema veze tj. usporedba je sasvim na mejstu. Ti trazis napajanje koje se ne cuje i usput "pljuckas" sva ostala kako su preglasna

(premda i sam priznas da su jedino pasivna tako tiha kako trebas) a ja ti objasnjavam usporedbu da nemaju svi potrebu za time i da je svakome nesto drugo potrebno i da nije smao tvoja percepcija "tiho" ispravna

. Znaci stojim kod uspredbe da je DOVOLJNO tiho onome ko ga koristi i slusa isto kao sto je tebi dovoljno raditi na toj rezoluciji a meni nije

. Znaci meni je ZEUS TIH a tebi nije OK ali to ne znaci da i drugima nije i dam se kalditi da ima vis eonih na forumu koji bi rekli da je tiho nego glasno

. Ko ti brani da kupis bucnije (jeftinije) napajanje i bolji/veci monitor

. Da nisi trazio skupo "tiho" napajanje mozda si mogao kupit veci monitor za razliku u cijeni (o tome ja pricam kao usporedbu). Znaci tebi je prvenstvneo tisina napajanja bitna (premda vidim imas jos barem 2 venta u kutiji) a meni nije na prvom mjestu je rkao sto rekoh NECUJE se od ostalih ventova koji su glasniji , zato ja volim vecu rezoluciju/monitor

. Svakom svoje ali stojim kod ocjene da ZEUS nije glasan a ti kupi jednog pa poslusaj

.
P.S. Ne nebi se flejmao samo ti hocu objasnit da 95% ljudi ne cjepidalci oko te buke od 1-2-3dB razlike o kojoj ti pricas je rima drugih stvair u kutiji koji je nadglasavaju

.