View Single Post
Staro 31.01.2007., 13:31   #21
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
SRV Da mi je znati za ceg tebi komp sluzi . Mislim meni je komp za raditi a ako u njemu ima jos 5-6-7 ventova onda nema sanse da cujes ZEUSA . Mislim ako cemo tako onda jedino SVE pasivno u kompu igra na kartu tisine. Meni takakv komp ne treba jer ga rendering zagrijava previse da bi se zamarao sa 2 vodne pumpe i 5-6 blokova za hladjenje samo zato da mi u kompu nema ventova a u isto vrijeme koristio pumpu koja tjera vodu i sama po sebi ZUJI . E sad jel to ukupno 18, 20 ili 25dB meni je svjedno, tebi ocito nije . Meni je recimo puno veci problem imati slabasnu rezoluciju od 1440*900 (tako malu rezu ne korisitm vec 6-7 godina - jos malo ce ju mobiteli imati )) a tebi ocito nije tako da nas nemos sve trpat u isti kosh i stalno vikati GLASNO JE, GLASNO JE .

Definitivno mislim da pretjerujes i nije problem u ushima nego u percepciji - ti ocito cijeli dan "oslujskujes" kompjuter umjesto da radis na njemu . Naravno tvoje pravo ali za 95% drugih korisnika je necujno jer kao se HDD ili CPU vent cuje jace onda je napjanje "necujno" . NoHard Feelings samo iznosim svoje stajaliste i cijenim tvoje kao takvo samo mislim da nije primjenjivo na siri krug korisnika .

P.S. Dobro je imati raznolikost na forumu i volim kad su stajalist akonstruktivna a ne samo teorija, svaka cast .