Citiraj:
Autor Jelc
Prosipat priče...: suicide
Ajde budi normalan pa reci-meni to nije bitno
Ja nemam para za dva LCD monitora ni mjesta za dva kompa.
Pa komp koristim ja i žena.
Koja je visoka 160cm, ja sam 184cm.
Vidiš-MENI je podešavanje po visini bitno.
I njoj.
Pogotovo kad imaš TN matricu koja nema baš najbolji verikalni kut gledanja.
Pa sam se umjesto da pričekam 206BW i izvadim kolekciju telefonskih imenika za podlaganje odlučio na 205BW koji ima kompletno podešavanje svega (osim pivota)
Da ne bi bilo-daj digni malo taj monitor da izvadim imenik, moram nekaj napisat u Wordu...
Da imam para kupio bi S-IPS i onakvu "ruku" kakvu ima Crn i bolila bi me živo i zdravo kita za sve.
Mislim-nije ti u redu pljuvati po nečijim potrebama ako tebi neke stvari nisu bitne. 
|
Pivot nije losa stvar, pogotovo na widescreenovima dijagonale 20" i vise citsto zbog rada u wordu. Ali podesavanje visine ne bi trebao biti presudni faktor. Nikakav problem nije postaviti nesto ispod monitora. Ali dobro ako ces ti placati i po 1000kn vise da bi dobio to, izvoli... Meni je to budalastina...
A sta se tice kuteva gledanja svi govorite gluposti. Jer ako mislite trckarat oko monitora nemojte ni pomisljat kupovat TN panel. Ako vec mislite sjediti "mirno" ispred njega, apsolutno je svejedno koji je panel. Iako moram dodat da sam ja pre zadovoljan kutevima gledanja na mom TN panelu.
Opcenito ako ste picajzla nemojte komentirat TN panele jer tome nema smisla. Dakako da su S-IPS ili XVA paneli "neusporedivo" bolji ali po mome misljenju razlika u cijeni nije isplativa osim u slucaju da je isti namjenjen profesionalnom radu. Sam prijelaz s CRT-a na LCD je veliki skok, a cjepidalcenje ostavljam profesionalcima...