Tema: Guild Wars
View Single Post
Staro 30.01.2007., 13:19   #754
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
da... čini se da pada druga profesija.... i je, ranger mise isto čini ok... kakvo je njihovo hilanje? ak je ok uzimam ranger/monk i ispočetka...
Ele nije tu da sam sebe hila nego radi nered po protivnicima ili da štiti svoj tim kao earth warder. Završi igru s eleom prvo i pohvataj elitne skillove. Također na Wikiju pogledaj najčešće korištene ele buildove. Ja obožavam svoju eleicu, iako ću uvijek reći da joj je damage daleko manji nego bi trebao biti i da joj je obrana nikakva. Zato su tu ostali članovi tima (čitaj: henchiji i heroji XD).

Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
Što ispočetka? Nemislis valjda killat lika
ranger ima jedan od najboljih self healova u igri (trollz unguent)nije enhanctment, ima odlican self heal i kosta samo 5 energ.. samo bed je kaj te mogu u te 3 sec kolko ti treba da ga aktiviras lako interruptati.
Troll je totalna banančina od skilla. U te 3 sekunde te interrupta ovaj koji je dotrčao s drugog kraja tvog radara. Ranger je odličan za izbjegavanje damagea i apsorbiranje. Za trčanje je gotovo savršen - "gotovo" samo zato jer nema ništa tipa Balanced Stance. Kaj se rangerovog damagea tiče - tu je zakinut isto kao i ele. Okej, radi on veliki degen i širi conditione, ali *izravan* damage je ono što mu nedostaje. Nema niti jedan jedini stance breaker. Možda najbolji skill trenutno mu je "Burning Arrow". Osim što odgovara drevnoj praksi strijelaca, radi i solidan damage.
Cataphract je offline   Reply With Quote