Citiraj:
Autor svaboxxl
za c2d e6300 koja prvenstveno treba biti stabilna ko stijena!
|
Zaista ti ne mogu puno reći pored ovakva dva znalca koja su prije mene postala, ali imam feeling da otprilike tražiš slično kao što sam i ja tražio pred cca 2 mjeseca i zaista mi je ekipa ovdje puno pomogla, pa možda moja sugestija barem malo pomogne tebi.
Ja sam prvenstveno tražio stabilnu ploču jer sam OC amater i na kraju uzeo sam ploču
Intlel D975XBX2 bedaxe2 i zaista sam zadovoljan. Uzeo sam je na preporuku članova ovog foruma i nije mi žao. IMHO, mislim da je vrlo stabilna i da nema problema s kompatibilnošću rama te da je C2D na njoj pravi mali strojčić koji stabilno radi, ali i mogunosti OC-anja, ako kada poželiš, su vrlo dobre koliko sam čuo od gurua na forumu koji su s njom probali ocati. Po forumu ima nekoliko novijih postova o tome da ju je trenutno teško naći pa bi to mogao biti problem. Inače cijena nije previše niska, ali nije ni strašno visoko - oko 1600 kn. Dosta detalja o toj ploči imaš na
Reviewu kojeg je napisao Phoenix. Eto, to ti je moja skromna preporuka, pa možda da razmisliš o tome i pogledaš po dućanima ako ju je moguće naći. Ako sam i malo pomogao, baš mi je drago.