View Single Post
Staro 30.01.2007., 11:25   #4
beroland
to te ja pitam
Moj komp

beroland's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor svaboxxl Pregled postova
za c2d e6300 koja prvenstveno treba biti stabilna ko stijena!
Zaista ti ne mogu puno reći pored ovakva dva znalca koja su prije mene postala, ali imam feeling da otprilike tražiš slično kao što sam i ja tražio pred cca 2 mjeseca i zaista mi je ekipa ovdje puno pomogla, pa možda moja sugestija barem malo pomogne tebi.

Ja sam prvenstveno tražio stabilnu ploču jer sam OC amater i na kraju uzeo sam ploču Intlel D975XBX2 bedaxe2 i zaista sam zadovoljan. Uzeo sam je na preporuku članova ovog foruma i nije mi žao. IMHO, mislim da je vrlo stabilna i da nema problema s kompatibilnošću rama te da je C2D na njoj pravi mali strojčić koji stabilno radi, ali i mogunosti OC-anja, ako kada poželiš, su vrlo dobre koliko sam čuo od gurua na forumu koji su s njom probali ocati. Po forumu ima nekoliko novijih postova o tome da ju je trenutno teško naći pa bi to mogao biti problem. Inače cijena nije previše niska, ali nije ni strašno visoko - oko 1600 kn. Dosta detalja o toj ploči imaš na Reviewu kojeg je napisao Phoenix. Eto, to ti je moja skromna preporuka, pa možda da razmisliš o tome i pogledaš po dućanima ako ju je moguće naći. Ako sam i malo pomogao, baš mi je drago.

beroland je offline   Reply With Quote