Citiraj:
Autor Lewis
Hmm mozda neka i jesu glasna ali ja moj SilverStone ST75ZF (Zeus serija) ne cujem u Big tower kutiji. U biti glasniji su mi Seagate diskovi (3 kom) nego on cak se i CPU vent na 1500 rpm (800-2400 regulacija) cuje vise od njega. Kad pak smanjim CPU vent na minimum onda se cuju ostali ventovi (bocno lijevo/desno 5 komada 92mm i zadnji 120mm). A taj zeus ima samo jedan vent i to od 80mm koji to sasvim fino hladi i ne cuje se nist preterano tj. moram naslonit uho na napajanje da bi njega cuo vise od ostalih u kutiji.
Da se vratimo On Topic, LC uopce nije los i ako neko treba "jeftinijih" 700W zasto ne? Ko jos nudi 850W za 950kn (necemo ulaziti u pricu cijih je 100W jace jer to zvuci onda kao hi-fi grupa kad pocne rasravljati o technics 100W i Rotleu koji je sa 15W jaci - navodno  ).
|
Zeusi su poprilično tihi i inače

Što se tiče Elementa evo stigli su EF+ oni bi trebali bit tiši i efikasniji
Što se tiče LC-a opet nije da ne vjerujem firmi u biti i sam imam jedan LC doma (550W Black) i radi 24/7 u sestrinom kompu. Ali što kad taj komp troši onak 150W, to i nije neka gnjavaža za takav PSU.
Što se tiče metatron serije, dok ne izađe neki pošten review nebi ga uzeo (ista stvar ko i sa Raptoxxom)
Iako on ima navedenu popriličnu amperažu ja bi kad bi radije posegnuo za Seasonic S12EP serijom jer za nju znam da je odlična, ili za Silverstone Element/Strider serijom.
A 700W danas neće trebat nikome ako se slaže normalno desktop računalo