View Single Post
Staro 30.01.2007., 08:05   #119
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ne, ova tema se neće zaključati jer će se svaka buduća na ovu temu brisati.
Ne, moderatori ne primaju nikakvu plaču za ovo što rade. Dapače, nemaju nikakvih beneficija nego dobiju po nosu kad nešto zaseru.
Ne, ni ja kao admin i član uredništva ne primam plaču za to. Volontiram kao i svaki drugi moderator.
Da, kvaliteta rasprave na forumu je pala. Zbog hrpe novih korisnika, smjene generacija, nepripremljenosti moderatora na sve to itd. I ne, nitko od uredništva PCE-e to ne negira, nitko ne osporava pravo Nicku i svima ostalima da se žali na to.
Ali, da - iznošenje gluposti, laži i svega ostaloga što se našlo u Nickovom postu je velika pljuska i meni i svima onima koji su pokrenuli ovaj forum, održavaju ga na životu i trude se napraviti od njega nešto. Laži o plačama, suludim zaradama od oglasa itd. samo pokazuju koliko su ti isti nesvjesni svoje gluposti i koliko cijene sve ovo. E pa takvima mogu samo poručiti doviđenja, i bolje da niste ovdje. Svatko od njih ima priliku da napravi svoj forum svokju stranicu, da piše newse, radi recenzije i bori se (ako bude sreće i kvalitete u svemu tome) s hrpom korisnika. I ja ću biti prvi koji će doči na njegov forum i podržati njegov rad unatoč tome što je on popljuvao moj...
tor je offline