'
Jutro,
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Visage, na zalost prekopao sam jucer cijeli krevet i sobu i nisam uspio nac. Kasnije sam se sjetio da sam poprilicnu hrpicu tih zaruljica i ostalih sranjca tipa LED-ice istovario kolegici s posla ciji sin svrsava na te razne elektronicke gluparijice  Jesi probao pitat u RTV servisima, mislim da bi ih se tamo moglo naci?
|
Sve u redu, hvala na trudu tebi i svima koji su pogledali svoj arsenal. Sve sam pogledao > SVE
Najvise su me razocarali RS Croatia i Conrad. Takve egzote nabavljati od kojekakvih izvora a onda nemati ovakvu sitnicu. Sve imamo, sve mozemo. Kad smo konkretno poceli pricati o narudjbi = nemamo !
Ono sto je najgore je njihova odvratna 0% agilnost. Kao da su invalidi bez kataloga. Kao da sam dosao u neku sobu bez zidova ili vrata... gdje je jedini pokazatelj razuma PC sa kojeg su listali sto imaju - sto nemaju. Bez imalo kreativnosti. Nemamo u katalogu pa ispade da nemozemo ni naruciti jer eto, nas database je atomskim satom povezan sa sposobnoscu upita koju smo izgubili.
Veseli me da Conrad ima jedno 20 razlicitih termos boca i jednako toliko ergonomskih Exp/Capuccino masina, ali bi puno vise volio da imaju jednu ovakvu zaruljicu. Zasto imam dojam da i oni od kojih bi ocekivao visoku specijalnost sve vise pocinju sliciti na prodavace zabavnih sprava umjesto specijalizanti uskih electro sfera?
Cini se da nema razlike ispunjavanja web narudjbe ili zivom komunikacijom sa njihovim ljudima. Barem invencije toliko da kaze : "Evo pogledat cu malo jos, mogu pitati centralu..."
Slabo, slabo. Sve ide na gore
Isprika na slikama, napravljene su na terenu sa GSM-om dok sam svratio u servis kod frenda. Kao sto se vidi lampinjarke su na sredini :

,
Buduci da samo jedna operira, vidljivo je kako desna strana, previse dominira (zelena crta/kontrast) :
Ovako podmuklo zavucen display jos nisam vidio. Toliko se odvratno uvuklo prasine da je to strasno. Nece biti lak posao to izvuci a da ne ostane ni trunka nove.
Citiraj:
Autor syss
visage stvarno ne znam za lampicu sa takvim specsima... ništa, nađi drugog revoxa i transplantiraj 
|
Sve u redu. Nasao sam. Dao sam vam link gore, ako nekome zatreba. Samo cu morati malo pricekati da mi ih tip
nabavi i posalje.
Citiraj:
Autor celduce
Malo prekopao ladice, nazalost imam samo: 24V - 5W , 12V - 3W , 6V - 4W
|
24V, tocno kakve koriste njihove band masine
Samo, za tvoj novi VR look, trebat ce nam nesto puno mocnije i od ovih mojih