Netko je napisao da je posjecivanje PCE-a postala navika.
Na neki nacin je, barem meni ali mogu reci da mi je to zanimljiva navika.
Ponekad ode i par sati na dan radi te navike, pogotovo ako je to nedjelja.
Ustanem ujutro, skuham kavu i tako bezbrizno sjednem pred comp i otvorim
www.pce...com
Pogledam na naslovnici ako me stogod zanima i onda navalim na forum.
Vec se je neko vrijeme malo teze snaci jer prodje dosta vremena dok se u guzvi postova pronadje neko novo stivo, pronadje post star par dana ali na srecu za to postoji opcija "New Posts & Search".
Ne smeta me niti sto forum ponekad stekucka, navratim u neko drugo doba dana kada je manje usera i tako nadje se nacina zaobici neke od problema.
nicko je spomenuo kako je na forumu oko 90% spamera i ne znam koga sve. Jednostavno njih ne registriram previse niti se obazirem na komentare i postove koji nemaju smisla.
Dolazim ovdje radi onih cca 10% koji napisu i odgovore nesto.
Vise saznam na forumu nego da kupujem hr IT casopise. Tu su vodici za razne aplikacije, rjesenja problema, reviewi hardwera od strane usera i josh mnogo sitnica.
U vecini slucajeva ne treba niti otvarati novi post jer je velik broj stvari/problema vec bio spominjan i dakle rjesenje je tu negdje.
Neke stvari sto je spomenuo su istina ali to me ne odvraca od posjecivanja foruma.
Malo me zivciraju postovi tipa npr "Asrock???". Mislim da se moze vise napisati u naslovu topica da se zna o cemu se radi a ne da otvorim post i josh unutar pise "Koju asrock plocu" + hrpa upitnika. Josh kada pola neke kategorije su slicni postovi dodje mi da odmah sve zatvorim.