View Single Post
Staro 29.01.2007., 15:09   #114
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
kolko g*vana za citat za p*pizdit...ovo je cisti primjer da mod ne obavlja svoju duznost...temu je jednostavno trebalo zakljucat i amen...mislim da ove fore "odlazim sa foruma" su krajnje s*anje i covjek zeli vidjet kolko ga volimo tu na forumu(nhf fkors)...oglasi mi ne smetaju tolko kolko mi smeta sto neradi forum...iskreno boli me sve zivo ako i da li ko odavde ima kakve financijske pomoci od rada na forumu,ako ima,neka ima,garant je zasluzio,ako nema,steta kaj nema,jer stvarno ej zasluzio...modovima svaka cast,iam tu poprilicno smeca za citat,a opet 15 sati dnevno bit na forumu je zamorno....i dalje tvrdim da smo svi bili n00beki kad smo dobili kompove,i niko se nije rodio pameta(cast izuzecima koje uopce nezelim navodit)...kako je SU(u daljnjem tekstu superunknown) rekao,cim se uveo ovaj ultra brzi super sonicni dsl,ekipa je pocela opako unistavat njuze koji su do prije nekih godinu dana bili kolko tolko citljivi,da ne pricam o adsl grupi u kojoj je svaki 3 post pojeftinjenje je 15 u mjesecu,na trznici se prodaju bartoni za 800kn,i tak....nadalje,nhf drugim modovima,najvise vremena provodim na trznici i mogu reci da kao "mod wannabe" sam zaradio neku pinku,cisto zato jer prodam neku stvar za 50kn skuplje nego sta sam je nabavio i otuda mi zarada....divim se athi i SU-u jer trznica je stvarno zaribano mjesto za provodenje "vlasti"...ja i dalje stojim kod onoga da pristup trznici treba omoguciti sa odredenim brojem postova,cisto po XS sistemu,ko god da je tamo,mislim da zna o cemu pricam,tamo nema ili barem ja nisam vidio neko glupo pitanje,a jos manje glup odgovor,ne ukljucujem one smajlice koje likovi stave kad neko napravi neki bolesni score u nekom od testova....ovo mislim jer ekipa sa njuza dolazi tu iskljucivo na trznicu i stavi prodajem neku komponentu i obicno stavi u oglasu "kontakt iskljucivo na mob" jer se ni ne misli logirat vise....eto...nadam se da sam sve svoje frustracije istipkao...isto tako nudim pomoc na trznici kao "mod wannabe"...
komer je offline