View Single Post
Staro 29.01.2007., 14:34   #113
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Ne znam čime sam zaslužio negativnu reputaciju na svoj post, i to, citiram komentar: "Evo da ne budes u pozitivi!!! pusa"
To samo dokazuje da ima ljudi kojima je reputacija sve, i kao što je na nekoliko mjesta navedeno, kad se sve zbroji, nažalost reputacija je donijela samo više spama.

Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
Mislim da je rješenje problema u postavljanju novih i dodatnih moderatora, koji imaju želje i znanja da pomognu da naša mala zajednica postane i ostane bolja. Stari moderatori su pomalo "ishlapljeli" i nedostaje im entuzijazma al imaju cinizma napretek - to se najbolje vidi po izjavama "što je bilo kad je bilo". Što je bilo, prošlo je, radimo danas za kvalitetnije sutra : cheers2
Da se razumijemo, ne kažem da sve moderatore treba jer loše rade posao, samo mislim da bi dodatne snage to još poboljšale.
Citiraj:
Autor snermin Pregled postova
...bitna je komunikacija i odnos sa moderatorima,a najvažnija komunikacija.
Citiraj:
Autor E.T.
Hm...Pogledaj koliko je moderatora a koliko clanova... ako mislis da je neka tema nepotrebna prijavi je nadleznom moderatoru...samo to trebas... doprinesi i ti necemu umjesto da se stalno zalis...
Citiraj:
Autor windfucker
Na ovom forumu već danima pokušavam dobiti odgovor preko PM od određenih moderatora kako se umetne slika u post umjesto linka iste,i to pitam preko PM-a da ne spamam sa "glupim" pitanjima,pitam uljudno ,uz 3xhvala,i...ništa."0 messages".Danima.A trudio sam se napisati jedan mali review,i samo mi fali ta sitnica da to ipak izgleda sve malo bolje,i...eto.Ne stignu,valjda...
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
jednini nacin sprjecavanja nekultute,nepostivanja clanova itd itd ,je bila efikasnost moderatora.
...I da ,mislim da bi trebalo biti vise moderatora koji su po cijele dane na PCE-u. Ipak oni bolje prate sve threadove.
JuVe je offline