View Single Post
Staro 29.01.2007., 12:56   #225
beroland
to te ja pitam
Moj komp

beroland's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
8pin 12V adapter
Oprosti, molim te, na zbrkanosti, ali to što kaže Intel u uputstvima od bedaxe2 mi nikako nije jasno i pokušo sam pojasniti kakva je situacija s napajanjem Seasonis S12 380W jer je ono kod mene i jer ga se dosta preporučuje i vjerojatno ga koristi dosta konfi. Očito nisam baš objasnio jednostavno, ali ima u uputstvima slika.

Znači, misliš da nema frke s tim napajanjem tako ubodenim na ploču kod ocanja sa bedaxe2 pločom i C2D?-->
Citiraj:
Autor Ph03n1x Pregled postova
pa kako bi iskljucio kad se preko toga napaja procesor?
Fala Phoenix!: goood :
Ali, koga vraga onda ti intelovci pišu u manual? Po njima ako ideš na postavke procesora koje nisu defaultne (znači npr. OC-anje) onda ne smiješ koristiti adapter koji pretvara 2x2 (4pinski) u 2x4 (8pinski).

Citiraj:
Autor Ph03n1x Pregled postova
ovdje si se izrazio prilicno zbunjujuce....trebalo mi jedno vrijeme da skuzim

dakle, slobodno koristi 4pin --> 8pin 12V adapter
Oprosti, molim te, na zbrkanosti, ali to što kaže Intel u uputstvima od bedaxe2 mi nikako nije jasno i pokušo sam pojasniti kakva je situacija s napajanjem Seasonis S12 380W jer je ono kod mene i jer ga se dosta preporučuje i vjerojatno ga koristi dosta konfi. Očito nisam baš objasnio jednostavno, ali ima u uputstvima slika.

Znači, misliš da nema frke s tim napajanjem tako ubodenim na ploču kod ocanja sa bedaxe2 pločom i C2D?

beroland je offline   Reply With Quote