View Single Post
Staro 29.01.2007., 12:45   #108
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
...ajde da i ja kazem koju...

pošto sam ja "flare" (vjerujete nemam taj nick bez veze ) kad sam jučer prvi puta pročitala ovaj thread došlo mi je da nekome otkinem glavu golim rukama...no, do danas sam se već smirila

daklem, ovo je već puno puta rečeno ali ajmo opet...svi (osim Berena), uključujući moderatore na forumu, ljude koji se pišu članke i vijesti i brinu se oko nekih tekućih stvari rade VOLONTERSKI što znači da za posao koji radimo za PCE ne dobijemo NI KUNE...a ni Beren ne zaradjuje para da ne zna kud bi s njima...vjerujte mi na rijec...

svi radimo iz neke...ljubavi, ako hoćete to tako nazvat ...ne znog materijalne korisiti...i zato mi je muka: DualWiel kad vidim da ljudi seruckaju kako mlatimo pare s kojima ne znamo kud bi, a još smo kao pohlepnu pa ih maltertiramo s oglasima...

...o stabilnosti foruma isto već postoji cijela trakavica, no ajmo još jednom reći...

jako se intenizvno radi na tome da se stvar riješi...samo, to ne ide preko noći i nisu riješenja tako jednostavna kako ljudi misle...ako je nekome stalo da PCE radi kako treba onda je stalo najviše nama

i onda mi je jako žao i ljuti me kad vidim da ljudi seruckaju bez veze, a da ne znaju sto se zaista dogadja i da ne slušaju (u ovom slučaju čitaju) što im se govori...

a za sve ove koji cendraju o kvaliteti postova i tema mogu reći samo jedno...SVI VI ste isto tako dio ove male virtualne zajednice...i na VAMA je također dio odgovornosti...lako je samo pljuvati po drugima...

i ako se netko nije našao ovdje...hej, internet je velik...

ali ako već odlučite ostati ovdje, imajte barem malo poštovanja...i prema sebi i prema drugima...

: hello2 :

(welocme crvene kockice u reputaciji )

Zadnje izmijenjeno od: flare. 30.01.2007. u 10:54.
flare je offline