View Single Post
Staro 29.01.2007., 12:42   #22
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor black35 Pregled postova
Najjace je sto je u jednoj minuti uspio dati ponudu za cak 4 ploce koje nisu blizu sto se vidi iz rednog broja aukcije. Sto je najzanimljivije ni u jednom slucaju se aukcija nije produzila jer je ponuda dana u zadnjih 5 minuta, sve aukcije su zavrsile tocno u 21 sat, a u 2 slucaja ponuda je dana cak 5 min nakon zavrsetka aukcije strasno....
Nije da branim tipa, ali pokušaj ako te zanima više stvari otvorit u 4 taba aukciju i namistiš se na svakoj na stvar koja te zanima , pribacuješ se od taba do taba i klikaš (u 10 sec daš 4 ponude ).

To što se nije produžila aukcija nije stvarno u redu jer si ti tu oštećen jer nisi moga dat svoju ponudu. Ako netko zna koju zakonsku caku za aukciju mogao bi proć s tužbom.Samo ne znam koliko ti se to isplati. Ja sam nekie stvari kupija i zadovoljan sam skroz ( zadnja je bila Abit GD8, ploča nije nikad korištena,dobio manual naljepnicu i CD, nije da mi išta od toga triba ali pisalo je da se ne dobija ništa e ko tu koga stvarno ne znam)

Eto ako ti ovo pomogne ok ako ne nikom ništa. Pozdrav.
BTW. Ja sigurno nisam taj koji je kupija 14 ploča pa da se sad pravdam

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline   Reply With Quote