Huh prije i kada nije bio ukljucen antenski kabel tresla je struja sada sam totalno naelektriziran ali osjetim da ima struje na monitoru i sitno na kompu a izvadio sam winfast dv2000 tv karticu. Mada koji put kad upalim komp i bez nekih naprednih programa,videa itd zna samo blok sve. evo pod attachment sam stavio kako izgleda kad pocne blokavat. a zamisli mogu igrat recimo america army radi sve na hi details i warhammer 40 000 itd igre a upalim video ili stranicu od ea blokada mada i igra je blokirala par puta ali kad upalis video na wmp to je kao da izazivas da sve blokira i to svaki put blokira, cijeli ekran postane tetris matrix. blokira pa komp se pokusava oporavit izgubi signal monitor od graficka dok ova valjda resetira se ali kad se upali opet imam matrix blokadu. Ovo je stvarno uzas sad gledam svoj attachment koji sam uspio uhvatit kad je napola blokiralo sto je stvarno rijetkost ja gledam sliku zamisli SLIKU i moj trenutniekran poput prokletog virusa postane onakav matrix kao i na slici attachment daj odvratno a graficka mi vrti america amry na hi details PA NE BLOKA.